Home

Dagtrips

Foto's

Florence

Mijn Leven Mijn Boek

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bon Jour! was finalist van de Baby Tycoon Award 2008, een prijs uitgereikt door de Kamer van Koophandel, voor innovatieve startende ondernemers!

Wat biedt Bon Jour!?

Bon Jour! organiseert exclusieve dagtochten vanuit Den Haag en omgeving voor kleine gezelschappen (6-8 personen) naar bijzondere plekjes. De dagtrips bestaan bijvoorbeeld uit een bezoek aan Huis Doorn, gecombineerd met een tocht langs fraaie oude kastelen & landhuizen, afgesloten met een lunch midden in de Kaapse bossen. Of een concert in Paleis Het Loo, met na afloop een lunch voor fijnproevers in restaurant ' De Witte Holevoet' in Scherpenzeel. In de lente staat een bloesemtocht over de Linge op het programma, of een bezoek aan het Oranje-museum in het vestingstadje Buren, met aansluitend een ' high tea' in brocante-boerderij ' De Lindenhof', in de Betuwe. Maar ook een boottocht over de Dieze, door en onder Den Bosch, of een bezoek aan een beeldentuin, museum of bijzondere tentoonstelling, behoren tot het programma. Natuurlijk kunt u het ook omdraaien en vragen of Bon Jour! speciaal voor ú -en uw familie of vriend(inn)en- een leuk dagje uit wil organiseren, bijvoorbeeld naar uw geboorteplaats of andere plek waaraan u bijzondere herinneringen heeft. Ook van een verjaardag of andere speciale gelegenheid die u in klein gezelschap wilt vieren, maakt Bon Jour! een bijzondere dag!

Wat maakt Bon Jour! bijzonder?

De essentie van Bon Jour! is dat de dagtrips -door hun kleinschaligheid- zeer flexibel zijn in te vullen. Als u onderweg iets interessants ziet kunnen we op dat moment besluiten een stop te maken. Wat Bon Jour! tevens bijzonder maakt is dat u voor elke dagtrip thuis wordt opgehaald en na afloop ook weer wordt thuis gebracht. Verder is er continu persoonlijke begeleiding: Laurie Dekker gaat zelf mee als chauffeur en/of begeleider. Bovendien zijn de trips exclusief: u komt op plekjes waar grote bussen of gezelschappen niet kunnen komen. Hiernaast leert u gelijkgestemden kennen en kunt u interesses en ervaringen delen. En 'last but not least' is het natuurlijk gewoon een gezellige dag!

Programma Bon Jour!

Bon Jour! geeft regelmatig een nieuw programma uit, met daarin een overzicht van de verschillende dagtrips, data en prijzen. Als u interesse heeft om deze programma's automatisch thuisgestuurd te krijgen, neemt u dan contact met ons op. Het programma wordt u dan zo snel mogelijk toegestuurd! Ook indien u een vraag heeft of anderszins nadere informatie wenst, belt of mailt u ons gerust!

E-mail: bonjour@tiscali.nl

Tel.: 06 - 53 54 18 54

TIP: Ook leuk om cadeau te geven!